MFA İŞ GÜVENLİĞİ MEDİKAL TEKSTİL İMALAT TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN İLK 100 ŞİRKETİ YARIŞMASINDA 30. SIRADA YER ALDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TEPAV ve TOBB ETÜ’nün katkılarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’nde, Türkiye’nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katıldığı ödül töreni webinar üzerinden gerçekleştirildi.​Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’de törene video konferans yöntemi ile katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, törende  yaptığı konuşmada Türkiye 100 listesi hazırlanırken, başvuran şirketlerin son 2 yıl, yani 2016-2018 arası ciro artış hızının, dikkate alındığını ifade etti.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin, bu dönemdeki ortalama büyümesinin, yüzde 511 olduğunu açıklayan Hisarcıklıoğlu, “Bu çok çarpıcı bir rakam. Çünkü Türkiye’deki milli gelir artışının 12 kat üzerinde bir performans gösterdiler. Yine aynı süre içinde, çalışan başı üretimlerini, yani verimliliklerini ise, ortalama yüzde 221 artırdılar. 2018 yılında her bir şirket ortalama, 79 milyon TL’lik satış yaptı. Yine her biri ortalama 111 kişiye istihdam sağladı. 2016-2018 döneminde Türkiye 100 şirketlerinin istihdamı yüzde 86 arttı. Türkiye 100 şirketlerinin yüzde 63’ü ihracat yapıyor. Tam 67 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Böylesine büyük başarılar gösteren ve Türkiye 100’e girmeye hak kazanan şirketlerimizle iftihar ediyor, hepsini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Odamız üyesi MFA İş Güvenliği Medikal Tekstil İmalat Ticaret Sanayi Limited Şirketi’nin Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi yarışmasında 30. sırada yer alması bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. Disiplinli çalışmaları ve basiretli ticaretleri ile örnek genç girişimcilerimiz olan Şirket ortakları Murat Uzun ve Fatih Furtun’u tebrik ediyorum. Her geçen gün başarılarını artırarak büyüyorlar. Bizde başarıları ile gurur duyuyoruz. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz dedi.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA