ORTAK ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İŞKUR-TOBB Mesleki Eğitim Ve İstihdam Seferberliği Protokolü kapsamında gerçekleşen çalışma grubu olağan toplantısı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti.

dsc_0109

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem SARIKAYA, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cihat YABAN ve Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Hakkı ALKAN’ın katıldığı toplantıda 2017 yılı İŞKUR mesleki eğitim planına kaynak olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odaları üye işverenlere 2017 yılında açılmasını talep ettikleri mesleki eğitim programları konusunda görüş sorulmasına,2017 yılı içerisinde İŞKUR ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğinde düzenlenecek işveren bilgilendirme toplantılarının zaman ve mali açıdan planlamasının yapılmasına ve bir sonraki Çalışma Grubu toplantısının 08.11.2016 Salı günü saat 11.00’da Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılmasına karar verildi.