PROJE DESTEK OFİSİ-DUYURU

1.”Üniversite Sanayi İşbirliği İle Ar-Ge Programı”

”Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası  olarak İlimizde KOBİ’lerin AR-GE kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla ” Üniversite Sanayi İşbirliğiyle Ar-Ge” programı başlatmış bulunuyoruz. Program kapsamında AR-GE projeleri için Bülent Ecevit Üniversitesi’nden danışmanlık desteği almak isteyen üyelerimize KOSGEB ve TÜBİTAK Ar-Ge programlarından yararlanabilmeleri için destek verilecektir. Programdan yararlanmak isteyen üyelerimiz Proje Destek Ofisi’den bilgi alabilirler. ”

2.”Üniversite Sanayi İşbirliği’ne Destek Programı”

”Zonguldak Ticaret ve sanayi Odası olarak ilimizde Üniversite Sanayi işbirliğinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yeni bir program başlatmış bulunuyoruz. Program kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi’nden alınacak tasarım, test, analiz, kalibrasyon, danışmanlık ve Ar-Ge danışmanlığı hizmetleri için üyelerimizin KOSGEB hibe desteklerinden yararlanmaları sağlanacaktır. Desteklerden yararlanmak isteyen üyelerimiz Proje Destek Ofisi’nden bilgi alabilirler.”

BİLGİ İÇİN: projedestek@ztso.org.tr

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text