TARIMA DAYALI İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İLE İLGİLİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması konusunda istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Doğu, BAKKA Strateji Geliştirme ve Programlama Birimi Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA, ZTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan ve ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya katıldı.

Toplantıda Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kapsamında kurulması düşünülen seracılık ve mandacılık OSB’lerinin hayata geçirilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA