TOBB VE TRENDYOL’UN KOBİ DESTEK PROGRAMI BAŞLIYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Trendyol “Trendyol ile İşini Büyüt” KOBİ destek programını başlattı. Program ile KOBİ’lerin milyonlarca müşteriye ulaşarak işlerini büyütmeleri hedefleniyor. Program kapsamında KOBİ’ler için Trendyol’da nasıl satış yapılacağının anlatılacağı çevrimiçi eğitimler düzenlenecek. Destek programından yararlanmak için başvuran Oda ve Borsa üyesi şirketler, bir ay süreyle, 30 bin liraya kadar, sıfır komisyonla Trendyol’da satış yapabilecekler. Bir aylık süre satıcı platformda ürünlerini satışa hazır hale getirdikten sonra başlayacak.​

Programa ilişkin konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Dünde kalanı düne bırakıp, yeninin peşinde koşmamız gereken bir dönemdeyiz. E-ticaretle milyonlara ulaşma fırsatını iyi değerlendiren işletmelerimiz önümüzdeki dönemin kazananları olacak. Trendyol ile başlattığımız bu destek programı ile Oda ve Borsa üyelerimize e-ticaretin püf noktalarını öğreteceğiz ve KOBİ’lerin Trendyol’da e- ticarete sıfır maliyetle başlamasını sağlayacağız. Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ile birlikte e-ticaret platformlarını KOBİ’lere destek olmaya çağırmıştık. Bu çağrımıza karşılık veren Trendyol’u kutluyorum. İnternette satılabilecek ürünü olan tüm işletmelerimizi bu fırsatı değerlendirmeye çağırıyorum” dedi.

Destek programında neler var?

·  Satışa başladıktan sonraki ilk bir ay boyunca, brüt 30.000 TL’ye kadar yaptığınız satışlardan komisyon alınmayacak.

· Tüm ürün gruplarında 4 Ağustos’a kadar yapılan tüm satışlarda ödeme vadesi 14 gün olacak.

· Trendyol üzerinden satış arttırmanın püf noktalarının anlatılacağı ücretsiz eğitimler verilecek.

Neden başvurmalısınız?

·Her gün 15 milyon kişinin ziyaret ettiği ve 18 milyon aktif müşterinin yer aldığı Trendyol’da avantajlı koşullarda satışa başlamak için başvurmalısınız.

Nasıl başvurabilirim?

·Destekten faydalanmak için 8 Temmuz- 24 Temmuz tarihleri arasında başvuru formunu doldurmalısınız.

·Formda “Referans Kodu” alanına 00-00-081 yazılması gerekmektedir.Referans kodunu girmeyen firmalarımız destekten faydalanamayacaktır.

Kimler faydalanabilir?

· Trendyol’dan daha önce satış yapmamış firmalar destekten faydalanabilirler.

· Belirtilen tarihler arasında başvurup, başvuru tarihinden sonraki 3 ay içinde ürünlerini satışa çıkarmayan firmalarımız “Trendyol ile İşini Büyüt” Kobi Destek Programı’ndan yararlanamayacaktır.

Eğitimlere nasıl katılabilirim?

·  Eğitimlerde e-ticaret ekosistemi, Trendyol’un tedarikçilerine sağladığı faydalar ve destek programına nasıl başvurulacağı anlatılacaktır.

·  Eğitim takvimini ve kayıt linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Trendyol ile E-ticarete Merhaba – 13 Temmuz 2020 Pazartesi – 15.00

Trendyol ile E-ticarete Merhaba – 17 Temmuz 2020 Cuma – 10.30

Trendyol ile E-ticarete Merhaba – 20 Temmuz 2020 Pazartesi – 15.00

Trendyol ile E-ticarete Merhaba – 22 Temmuz 2020 Çarşamba – 15.00

Sorularınız için 0850 258 58 00 ile 0850 302 28 46 numaralı satıcı destek hattını arayabilir, linkteki sunumdan başvuru adımlarına erişebilir ve tobb@trendyol.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.