TSO RESTAURANT VE CAFE HİZMETE GİRDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Restaurant ve Cafe tekrar hizmete girdi.

Zonguldak TSO tarafımızdan işletilmek üzere hizmete giren TSO Restaurant ve Cafe?de zengin menüler bulunuyor. Sabah kahvaltısı, öğlen yemekleri ve akşam her çeşit et yemeği çıkartan Restaurant?da hizmet kalitesinden de taviz verilmeyeceği vurgulandı.

Otopark sıkıntısının yaşanmadığı ve deniz manzarasıyla Zonguldak?ın en nadir yerlerinden birinde olan TSO Restaurant ve Cafe?den isteyen herkesin yararlanabileceği belirtildi. Toplu etkinlikler için de faydalanabilecek mekan için Zonguldak TSO ile irtibata geçilmesi yeterli olacak.

DSC_0121

Bir süredir kapalı olan TSO Restaurant ve Cafe?yi üyelerin de talebi doğrultusunda tekrar açtıklarını belirten Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay, ?Zonguldak TSO tarafından işletilecek olan Restaurant ve Cafe?den isteyen herkes faydalanabilecek. Zengin sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam menüleriyle hizmet verecek Restaurant ve Cafe?miz kaliteden de taviz vermeden bütçeye uygun şekilde hizmet verecek? dedi.