ÜYELERİMİZE BATI KARADENİZ ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK FUARI İÇİN STANT DESTEĞİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Çaycuma ilçesinde 29 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Batı Karadeniz Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Valiliği, İl Tarım Müdürlüğü, Çaycuma Belediyesi ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile EXPOLİNK Fuarcılık tarafından düzenlenecek fuarın Zonguldak ili için önemine dikkat çeken Metin Demir” Zonguldak, Karabük ve Bartın illeri başta olmak üzere Batı Karadeniz illerini kapsayacak ve bölgemizde ilk defa düzenlenecek olan tarım fuarı ilimizin tanıtımı ve tarımsal ekonomimiz gelişimi için büyük bir önem arz etmektedir. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak fuara katılım sağlayan üyelerimize %25’e kadar varan stant kiralama desteği sağlama kararı aldık. Destekten yararlanmak isteyen üyelerimiz Odamıza başvurarak bilgi alabilirler,üyelerimizin bu fırsatı iyi değerlendireceğini düşünüyorum. ” dedi.

14040027_1715473278716173_8437027454329041788_n (1)