UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DUYURUSU

16 Kasım ?01 Aralık 2015

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 16.11.2015 ? 01.12.2015 tarihleri arasında ?Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi? düzenleniyor. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri teşvik ederek kuracakları işletmelerin başarı olanaklarını artırmak hedefleniyor.

Girişimcilik Kursu Tarihleri: 16 Kasım ?01 Aralık 2015

Kursa Son Başvuru Tarihi: 11 Kasım 2015

Kurs Süresi: 70 Saat/12 Gün

Kurs Yeri: Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası

Eğitimleri başarı ile tamamlayan girişimci adayı kursiyerler,  iş fikirlerini hayata geçirmek için KOSGEB?in 30 bin TL hibe desteğinden ve teminat gösterenler ise; başvurdukları takdirde 2 yıl geri ödemesiz 70 bin TL kredi desteğinden yararlanabileceklerdir.

Girişimcilik kursuna katılmak isteyenlerin, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?na şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA