YAPILANDIRMA FIRSATINDA SON GÜN 31 TEMMUZ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi odasının aidat borçları için başlattığı yapılandırma fırsatı devam ediyor. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’na birikmiş aidat borcu olan üyeler, 31 Temmuz’a kadar uygun taksit ve ödeme avantajlarından faydalanabilecek.

GECİKME ZAMMI VE FAİZİ SİLİNİYOR

Geçmiş dönem aidat borçları gecikme zammı ve faizi alınmaksızın  31 Temmuz 2018 tarihine kadar tek seferde ödenebileceği gibi yapılandırma kapsamında oda üyelerine birikmiş aidat borçlarını vade farkı olmaksızın 6 aya kadar da taksitlendirme fırsatı da sunuluyor. Bu kapsamda dilekçelerini ZTSO’ya teslim eden üyelerin, peşin veya ilk taksit ödemelerini Temmuz ayı sonuna kadar yapmaları gerekiyor. Söz konusu süre içinde ödeme yapılmaması halinde yapılandırma başvuruları iptal edilecek.

BORCUNUZU YAPILANDIRIN, FIRSATI KAÇIRMAYIN

Bu haktan yararlanmak isteyen ZTSO üyeleri Temmuz ayı sonuna kadar başvuru yapabilecek.