YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ METİN DEMİR BAHREYN’DE KÖRFEZ BÖLGESİ İŞADAMLARIYLA BULUŞTU

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından Bahreyn’in başkenti Manama’da “TOBB-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu’na” katılarak bir dizi temaslarda bulundu.

img-20161101-wa0003 img-20161101-wa0002

TOBB ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından, 1-2 Kasım 2016 tarihinde Bahreyn’de düzenlenen, TOBB – Körfez İşbirliği Konseyi 2’nci İş ve Yatırım Forumu’nda karşılıklı işbirliği imkânlarının ele alındığı. Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa himayesinde gerçekleştirilen foruma TOBB Türkiye’den 250 kişilik bir heyetle katılırken, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Oman ve Suudi Arabistan’dan da 300 firma katıldı. Bu ülkelerde faaliyet gösteren 60 Türk firması da iş forumunda yer aldı. Geleceğe dönük ortaklıklar kurulması amacıyla gerçekleşen ikili iş görüşmelerinde temaslarda bulunan Metin Demir, beraberinde getirdiği Zonguldak yatırım olanaklarını içeren dokümanları Körfez Bölgesi işadamlarına sundu.