ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ SAYIN HÜSEYİN ÖZBAKIR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır 1 Kasım Genel Seçimlerinden sonra başladığı teşekkür ziyaretleri kapsamında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir?i makamında ziyaret ederek iş camiasının beklediği ve arzuladığı hizmetlerin gerçekleşmesi için tüm imkan ve olanakların seferber edileceğini söyledi.

DSC_0421

Zonguldak?ın 1 Kasım seçimlerinde istikrar ve güveni tercih ederken kendilerine büyük teveccüh gösterdiklerine vurgu yapan Zonguldak Milletvekili Özbakır tüm sivil toplum örgütleri ile uzlaşı ve çözüm odaklı işbirliği amacında olduklarına değindi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir?de İl Merkezi ve bölgenin önemli sorunlarının çözümü hususunda 26.Dönem Zonguldak Milletvekillerinden büyük umut ve beklenti içinde olduklarını ifade ettiği konuşmasında nezaket ziyareti nedeni ile Zonguldak Milletvekili Özbakır?a teşekkür ederek başarı dileklerini yeniledi.