ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI PROJE DESTEK OFİSİ MECLİS ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Proje Destek Ofisi Koordinatörü Neptün Denli, oda meclisinde KOSGEB tarafından açılan KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında verilecek desteklerin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda meclis üyelerine, verilecek destekler ve proje destek ofisi olarak yapılacaklar hakkında bilgi verildi.

Toplantı sonrası açıklama yapan ZTSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam “Proje Destek Ofisi olarak üyelerimize hizmet vermeye başladık. Bugün meclis üyelerimizi bilgilendirdik. Hibe ve kredi imkanlarından yararlanmak  isteyen üyelerimiz için 18-20 Nisan tarihleri arasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası binasında ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek. Üyelerimizi bekliyoruz” dedi.

DSC_0072 DSC_0070