ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İÇİN YAPILANDIRMA FIRSATINDA SON GÜN 31 TEMMUZ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin aidat borçları için başlattığı yapılandırma fırsatı devam ediyor. Ticaret ve Sanayi odasında birikmiş aidat borcu olan üyeler 31 Temmuz’a kadar uygun taksit ve ödeme avantajlarından faydalanabilecek.

Gecikme zammı ve faizi siliniyor

Geçmiş dönem aidat borçları gecikme zammı ve faizi alınmaksızın 31 Temmuz 2018 tarihine kadar tek seferde ödenebileceği gibi, yapılandırma kapsamında oda üyelerine birikmiş aidat borçlarını vade farkı olmaksızın altı aya kadar da taksitlendirme fırsatı sunuluyor. Bu kapsamda dilekçelerini Zonguldak Ticaret ve Sanayi odasına veren üyelerin peşin veya ilk taksit ödemelerini Temmuz ayı sonuna kadar yapmaları gerekiyor. Söz konusu süre içerisinde ödeme yapılmaması halinde yapılandırma başvuruları iptal edilecek.

Borcunuzu yapılandırın fırsatı kaçırmayın

Bu haktan yararlanmak isteyen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Zonguldak Ticaret ve Sanayi odası muhasebe birimine müracaat ederek dolduracakları dilekçeyi  ilgili birime verecekler.

Borç yapılandırma imkanının önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine çağrıda bulunarak  birikmiş borcu olan üyelerin borçlarını yapılandırarak bu fırsatı kaçırmamalarını istedi.