ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDA AR-GE VE INOVASYON EĞİTİM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 2016 Yılı Temmuz-Ağustos Teknik Destek Programı kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan mali destek ile yürütülen TR81/16/TD/0020 Sözleşme Numaralı Projesi “Rekabet Gücü Yüksek Zonguldak’a Giden Yol Ar-Ge İnovasyon” kapsamında 24 Ekim Pazartesi başlayan eğitimler devam ediyor. Zonguldak TSO Hizmet Binası konferans salonunda gerçekleşen eğitimlere katılım yoğun oldu. Ar-Ge ve Inovasyon kavramlarının anlatıldığı eğitimlerde katılımcılara ” Yeniliğin Ticarileştirilme Potansiyeli Ve Endüstriyel Pazarlama” konularında da eğitimler veriliyor.Bölgedeki kuruluşların Ar-Ge ve İnovasyon konularında bilgi edinmelerini ve kurumsal kapasite gelişimlerini arttırmalarını hedefleyen eğitimlerin bundan sonra da devam edeceği bildirildi.

egitim

Eğitimler hakkında bilgi veren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ” Üyelerimizin kendilerini ve dolayısıyla işlerini geliştirmelerini çok önemsiyoruz, Ar-Ge ve Inovasyon konularında donanım kazanmak günümüz ekonomisinde çok önemli. Firmaların Ar-Ge ve inovasyon desteklerinden yüksek düzeyde yararlanmasını arzu ediyoruz. Bu kapsamda BAKKA’ya Teknik Destek Proje başvurusu yaptık, kabul edildi ve bu eğitimleri üyelerimize sağladık. Önümüzdeki dönemde de üyelerimizin kurumsal kapasitelerini arttırmaya yönelik bu tip eğitimleri düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.