Duyurular

ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDA SİGORTA ACENTELİĞİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA SİGORTA ACENTELİĞİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Sigorta Acenteliği İl Delegeliği Seçimi 05 Temmuz 2018 Tarihinde ‘’Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda 09:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları gereği İl Delegeliği Seçimine katılacak olan sigorta acentelerine ait liste 13.06.2018 – 14.06.2018 tarihlerinde Odamız 4. Kat servis alanında ve www.ztso.org.tr adresinde ilan edilecektir.

Sigorta Acenteleri seçmen listelerine ilan süresinde itiraz edebilirler. Seçmen listelerine itirazlar Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğine yazılı olarak yapılmalıdır. Seçimde tüzel kişi delegeler; şirketi temsile yetkili, ticaret siciline tescil edilmiş gerçek kişiler tarafından temsil edilirler. Tüzel kişilerin gerçek kişi temsilcilerinin, yetkili olduklarına dair son bir ay içerisinde düzenlenmiş ve kayıtlı olunan Ticaret Sicil Müdürlüğünce tasdik edilmiş yetki belgesini oy kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.  Tüzel kişi delegeler yetki belgesi almak için Ticaret Sicili Müdürlüklerine bir dilekçe ile başvurmalıdırlar. Birden fazla temsilcisi bulunan tüzel kişiler dilekçelerinde seçimde hangi temsilcinin oy kullanacağını belirtmek zorundadırlar. İl delegeliği adaylık başvuruları 28.06.2018 – 29.06.2018 ve 02.07.2018 günleri saat 17:00 ‘a kadar dilekçe ile Odamız Genel Sekreterliğine yapılacaktır.

LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ