ZONGULDAK TSO, AKREDİTASYON SİSTEMİ EĞİTİMİNE KATILDI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Ankara merkezde Akreditasyon Sistemi eğitimine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği?nde (TOBB) Akredite Odaların Genel Sekreter, Akreditasyon Sorumluları ve Bilgi İşlem Sorumluları için ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi verildi.?

Eğitim süresince gruplar halinde Varlık Değerlendirme Analizi, Risk Analizi, Risk İşleme Planı Hazırlanması gibi uygulama çalışmaları gerçekleştirildi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nın da sahip olduğu ISO 9001 kalite belgesi kapsamında verilen eğitimler toplam 3 gün sürecek.

Eğitimin 3. Gününde ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitimi verilecek.

TOBB Merkez binasında verilen eğitim toplantılarına Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasından Genel Sekreter Renda Okay ve AB, Dış Ticaret, Kalite Akreditasyon Temsilcisi Erdem Koltuk katılıyor.

TSO EĞİTİM2

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text