Genel

ZTSO BAŞKANI DEMİR,ÜYELERİN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN REGAİB KANDİLİNİ KUTLADI

Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Salih Demir, huzur diledi.

M. Salih Demir mesajında şu görüşlere yer verdi:

?Regaib Gecesi, üç ayların ilki Recep ayının ilk Cuma gecesi idrak edilen dinimizde mübarek sayılan en önemli gecelerden biridir. Bu Kandil gecesi; İslamiyet?te üç aylar olarak bilinen, Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile noktalanan huzur ve maneviyat mevsimine girdiğimizin de habercisidir.  Regaib Gecesi müminlere Allah?ın rahmetinin, lütfunun, ihsanının bol bol verdiği, yalvarış ve yakarışların yüce Mevla?ya sunulduğu ve onun rahmetinden af istenildiği umut, huzur ve müjde gecesidir. Bu vesile ile Mübarek Regaib Kandilini tebrik eder, kentimize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.?