ZONGULDAK TSO DERGİSİ?NDEKİ FİLYOS PROJESİ HABERLERİNE YOĞUN İLGİ

Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlük binası konferans salonunda 19 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen Filyos Liman İhalesi öncesi dağıtılan Filyos Projesiyle ilgili haberlerin yer aldığı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Dergileri ilgi çekti.

Son bir senede yayınlanan 6 sayısında Filyos Projesiyle ilgili haber ve düşüncelere yer verip gündem oluşturulmasını sağlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nın resmi yayın organı olan dergileri ihale öncesi salon önünde sergilendi.

DSC_0092

Özellikle kapağında Filyos Projesi?ni bir sayfaya sığdırılan çizim ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir?in ?Sıra Yer Tahsisinde? açıklamasının yer aldığı Ocak-Şubat sayısı büyük ilgi gördü.

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve diğer katılımcılar dergiyi incelerken Vali Ali Kaban, ?Yılların projesini bir sayfaya sığdırdık? diyerek kapaktaki çizimi izah etti.

DSC_0093