ZONGULDAK TSO MECLİSİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri düzenledikleri iftar programında bir araya geldi.

Zonguldak Dedeman?da düzenlenen iftar programına Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve meclis üyeleri katıldı. Yönetim Kurulu toplantısının ardından yapılan Meclis toplantısında görüş alışverişinde bulunan üyeler iftarda da sohbet etme imkanı buldu.

iftar

Her hafta toplantılarda bir araya geldiklerini hatırlatan Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, ?Birlik ve beraberliğin doruk noktaya çıktığı Mübarek Ramazan Ay?ında iftarda da bir araya gelip sohbet etmek istedik. Geçen hafta Zonguldak?ta ağırladığımız TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Genel Sekreterlerimizin yorgunluğunu da bu şekilde atmış olduk. Sohbet ortamında da olsa yine üyelere ve Zonguldak?a yönelik yapmamız gereken konuları konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk? dedi.