ZONGULDAK TSO OKUL ÇANTASI DAĞITTI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkılarıyla her yıl okulların açıldığı dönemde, maddi durumu iyi olmayan 600 öğrenciye dağıtılan okul çatası ve kırtasiye malzemesi okul müdürlerine teslim edilmeye başlandı.

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Salih Demir, oda meclisi ve yönetimi olarak bu yıl da muhtaç öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi yardımı yapma kararı aldıklarını ve gereğini yerine getirdiklerini söyledi.

Maddi imkânları zayıf öğrencilerimizin  ihtiyaçlarını karşıladığımız için çok mutluyuz.” diyen Demir, dağıtımı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan gelen listeye göre, okul müdürlüklerinin yaptığını ifade etti.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA