ZONGULDAK TSO?DAN BELEDİYE BAŞKANI VE REKTÖRE ZİYARET

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer?i ziyaret ederek gündemdeki konularla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi, protokol gezilerini Zonguldak Belediye Başkanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörünü ziyaret ederek devam ettirdi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir?i ziyaretlerinde gecikmiş bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek,  limanla ilgili yapılan çalışmalara değinen Zonguldak TSO Başkanı M. Salih Demir, ?Zonguldak limanının 24 saat işletilmemesi nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Bunun düzeltilmesiyle ilgili çalışma yapıyoruz. Mevcut yapıyı düzeltmemiz durumunda ticaret artacak, Zonguldak kazanacaktır. Sizlerden de belediye olarak destek bekliyoruz? dedi.

DSC_0008

Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam da Zonguldak Limanının rantabl çalıştırılmasının önemine değinerek, ?Limanın sağlıklı işlemesi ve yollarımızın bir an önce yapılması çok önemli. Gerekirse Karayollarının da dikkati çekilerek sorunların çözümü sağlanmalı? dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, ?Ticaret ve Sanayi Odaları olmazsa olmazımız. Görevleriniz hem kolay hem ağır. Zonguldak?ın gelişmesi adına yapılacak her girişimin yanında oluruz. ÇATES, Filyos Vadisi konularında görüşlerimi açıkça söylüyorum, bundan sonra da söyleyeceğim. Kömürün varlığını kimse yok sayamaz. Zonguldak?ı geliştirelim, limanı geliştirelim? dedi.

DSC_0006

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer?i ziyaretinde de gecikmiş ziyareti gerçekleştirdiklerini hazırlatan Zonguldak TSO başkanı M. Salih Demir, birlikte güzel işler yapmak istediklerini belirterek, ?Bunun için görüş alış verişlerimizi sıklaştırmak gerekir. Zonguldak zor günlerden geçiyor. Bundan sonra elimizden geleni yapmaya çalışacağız. 9 Kasım?da yapılacak Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğini içeren toplantı bunun için de bir adım olacaktır? dedi. Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam da Üniversitenin gelişimini takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirterek birlikte çalışmalar yapma dileğinde bulundu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer de Üniversite olarak olumlu şeylerle gündeme gelmeye çalıştıklarını belirterek, ?Hastanemiz Türkiye?de Cerrahpaşa Hastanesinden sonra 2. oldu. Bu çok önemli. Ne kadar beraber olursak, sorunları paylaşabilirsek o kadar birbirimize destek verebiliriz. Birlikte güzel şeyler yapabiliriz. Fiziki alanda ve öğrenci sayısıyla büyümekle birlikte nitelikli olarak da büyüyoruz? dedi

DSC_0011