Genel

ZONGULDAK TSO?DAN REYHANLI TSO?YA BAŞSAĞLIĞI?

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Hayat?ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen olayla ilgili Reyhanlı TSO Başkanına başsağlığı ve üzüntülerini dile getiren mesaj gönderdi.

Reyhanlı İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kılıç?a üzüntülerini dile getiren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, olayı kınadığı başsağlığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

?Sayın Nihat KILIÇ; İlçenizde meydana gelen patlamalar sonucu çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve çok sayıda vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan patlama olayı bizleri derinden üzmüştür.

Hassas bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde, Türkiye?nin istikrarını bozmayı ve topluma korku yaymayı hedef alan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası adına hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah?tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. ?

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA