Genel

ZONGULDAK TSO’DAN ÜYELERİNE NEFES ALDIRACAK KREDİ İMKANI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası katılımı ile Küçük ve Orta Ölçekli işletmelerin yararlanabileceği uygun oranlı kredi imkanı sağlayacak “TOBB Nefes Kredisi” için çalışmalar tamamlandı.

TOBB öncülüğünde Denizbank, Ziraat Bankası, TOBB ve KGF ortaklığıyla imzalanan Nefes Kredisi hakkında bilgi veren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ” “Odamız üyesi KOBİ’lerimize uygun faizli kredi sağlamak amacı ile Denizbank ve Ziraat Bankası ile anlaşma sağlandı. Bu projeden mümkün olan en çok sayıda üyemizi faydalandırmak için elimizden geleni yapacağız. Kredi imkanlarından yararlanmak isteyen üyelerimizin odamıza gelerek TOBB Nefes Kredisi İçindir” ibaresi içeren Faaliyet Belgelerini almaları ardından krediyi kullanabilecekleri proje ortağı bankalar olan Ziraat Bankası veya Denizbank’a başvuruda bulunmaları yeterli” dedi.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA