ZONGULDAK TSO?NUN DÜZENLEDİĞİ 4 GÜNLÜK EĞİTİM SONA ERDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?nın, BAKKA ile ?2013 Yılı Teknik Destek Programı? kapsamında 3-6 Mart tarihleri arasında düzenlediği ?Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi? semineri Etkili İletişim ve Beden Dilinin püf noktalarının anlatımıyla sona erdi.

Geçtiğimiz ay Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay ile BAKKA Uzmanı Elif Acar arasında imzalanan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ?2013 Yılı Teknik Destek Programı? kapsamında desteklenen ?Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi? semineri Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 3-6 Mart tarihleri arasında gerçekleşti.

DSC_0216

Personel ve isteklilerin katımı ile gerçekleşen seminerin 4. Bölümünde Uzman Gökhan Yenipazar tarafından beden dili ve iletimin püf noktaları anlatıldı.

İletişim kalitesinin hayat kalitesini büyük oranda etkilediğini ifade eden Gökhan Yenipazar, iletişimde temel ilkeleri ve kolay iletişime geçilmenin yollarını anlattı. İletişimin 4 temel kuralından bahseden Yenipazar, algının her insanda değişik olabileceğini ifade ederek, ilk görüşte not vermemenin ve ön yargılı olmamanın önemine vurgu yaptı.

Seminer sonrası katılımcılara konuları detaylı anlatan kitaplar hediye edildi.