ZONGULDAK ÜRÜNLERİ, YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA SERGİLENDİ

Zonguldak ürünleri, Antalya?da 19-22 Eylül tarihleri arasında yapılan Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı?nda tanıtıldı.

Zonguldak standında Madenci Heykeli, Devrek Bastonu, cevizli kömeç, Çaycuma manda yoğurdu, Osmanlı Çileği reçeli, Osmanlı çileği aromalı gazoz, Alaplı?nın Fındığı ve bal yer aldı.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB?un desteğiyle EXPO Center?da düzenlenen fuarda çok sayıda ilin yöresel ve kültürel değerleri sergilendi.

fuar 2

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası?ndan Genel Sekreter Renda Okay ve AB, Dış Ticaret, Kalite Akreditasyon Temsilcisi Erdem Koltuk ile İlçe TSO Başkan, yönetim ve Genel Sekreterleri ile BAKKA Temsilcilerinin katıldığı fuara büyük ilgi gösterildi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay fuarın çok faydalı geçtiğini belirterek, ?Amacımız Zonguldak?ı her yönüyle tanıtmak. Bu amaçla fuarlara katılıp ürünlerimizi sergilemek büyük fayda sağlıyor. Antalya Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı da bizim için büyük bir fırsattı. Katılım ve tanıtım açısından yöremize büyük faydalar getirdiğine inanıyoruz. Gelecek senenin hazırlıklarına şimdiden başlayıp kentimizi daha iyi temsil etmeye çalışacağız? dedi.

SONY DSC

?EN BÜYÜK ZENGİNLİK YÖRESEL ÜRÜNLERDE?

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ?Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı?nı ziyaret etti. Bütün stantları tek tek ziyaret edip ürünler hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, ?İnsanların en büyük zenginliği yöreselliğinde. Her ilin her yörenin kendisine ait özel ürünleri ve zenginlikleri var. Bunu gerçekten zenginliğe dönüştürebilmek için bu fuarlar çok önemli bir fırsat? dedi.?

fotograf

Hisarcıklıoğlu, Antalya EXPO Center Fuar alanında düzenlenen 4. Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünleri Fuarı?nı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada yöresel ürünlerin sergilendiği ve Antalya?nın ev sahipliği yaptığı organizasyonun geleceğinden çok umutlu olduğunu ifade ederken, TOBB olarak desteklediklerini açıkladı.

Hisarcıklıoğlu?na fuar ziyareti sırasında TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çok sayıda oda ve borsa başkanı eşlik etti.