ZONGULDAK VE İLÇELERİ TSO GENEL SEKRETERLERİ ALAPLI’DA TOPLANDI

Zonguldak İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları Genel Sekreterleri istişare toplantısı Alaplı Tso Ev Sahipliğinde Alaplı da yapıldı.Zonguldak TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya , Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Taner Arslan,Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban ,Çaycuma Tso Genel Sekreteri Alper Püren ,Akademik Danışmanımız Dr.Ferdi Kesikoğlu’nun katılım sağladığı toplantıda Odaların ve Üyelerinin Genel Sorunları,Ekonomik gelişmeler,Yatırımlar,Kanun ve Yönetmelikler hakkında istişareler,ile ilgili konuları görüştüler.Toplantı sonrası Oda Genel Sekreterlerimiz Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak ve Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret ederek istişarede bulundular.