Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Yatırım Ortamı Değerlendirme Çalışması Kapsamında 1. Paydaş Toplantısını Düzenledi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Zonguldak Yatırım Destek Ofisi ile TOBB iştiraki olan Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı?nın (TEPAV) işbirliğinde, Zonguldak ilindeki mevcut yatırım ortamının değerlendirilmesini ve yatırımın önündeki engellerin belirlenerek bunlara yönelik çözüm önerilerinin sunulmasını sağlamak, Türkiye?nin en büyük entegre yatırım projelerinden birisi olan Filyos Projesine yönelik olarak mevcut yatırım ortamının iyileştirilmesi için gerekli tedbirler alınmasına olanak sağlamak amacıyla ?Zonguldak İli Yatırım Ortamı Değerlendirmesi Çalışması?na 15.08.2014 tarihi itibariyle başlanmıştır.

DSC_0539

Açılış toplantısının Zonguldak Valisi Sayın Ali KABAN?ın başkanlığında gerçekleştiği ?Zonguldak İli Yatırım Ortamı Değerlendirmesi Çalışması?nın en önemli ayaklarından birisi de ildeki ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılması planlanan paydaş toplantılarıdır. Bu bağlamda 1. Paydaş Toplantısı 15 Ekim 2014 saat 10:00?da BAKKA Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarından, sivil toplum örgütlerinden, iş adamı derneklerinden, ticaret ve sanayi odalarından ve firmalardan temsilciler katılım göstermişlerdir. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası adına Genel Sekreter Renda Okay ve Akademik Danışman Yrd.Doç.Dr. Ferdi Kesikoğlu?nun katılım sağladığı çalışmanın içeriğine ve sonuçlarına yönelik olarak yapılan sunumun ardından paydaşların yatırım ortamı ile ilgili görüş ve önerileri alınarak toplantının interaktif bir şekilde geçmesi sağlanmış; bu görüş ve öneriler çalışmada kullanılmak üzere kaydedilmiştir. Toplantının sonunda, katılım gösteren firma temsilcileri ile çalışmaya yönelik pilot anket uygulaması da gerçekleştirilmiştir.

DSC_0544

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text