ZONGULDAK?TA SOSYAL GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Zonguldak’ta esnaf ve işverenlere yönelik, sosyal güvenlik konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

DSC_0069

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)) işbirliğinde Dedeman Otel?inde düzenlenen toplantıya SGKİl Müdürü Kamuran Öner, TSO Başkanı Salih Demir, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ile kurum müdürleri, esnaf ve iş verenler katıldı. SGK İl Müdürü Kamuran Öner, iş verenlerin istihdam uygulamaları açısından toplantının önemli olduğunu söyledi.

DSC_0044

Açılış konuşmalarının ardından, ‘Kayıt dışı istihdamla mücadelede yenilikçi yöntemler’, ‘Sosyal güvenlikte teşvik uygulamaları’, ‘Sosyal güvenlik mevzuatı kapsamında işveren uygulamaları’, ‘İş sağlığı ve güvenliği kanunu uygulaması ve işverene getirdiği yükümlülükler’ konularında esnaf ve işverenlere bilgi verildi.

DSC_0054