ZTSO BAŞKANI DEMİR, STAR GAZETESİNDE?

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir?in 24 TV?de yayınlanan ?Konuşan Ekonomi? programındaki açıklamalarına Star Gazetesi bir sayfa yer verdi.

STAR GAZETESİ

Zonguldak?ta 15 Haziran Cumartesi günü canlı olarak 24 TV?de ?Konuşan Ekonomi? programına çıkan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir?in açıklamalarına yaygın basın olan Star Gazetesi?nin 18 Haziran (Bugün) sayısında ekonomi sayfasında geniş şekilde yer verildi. ?Zonguldak ?Karaelmas?ına güveniyor. Türkiye?yi aydınlatacak? başlığıyla verilen haberde Filyos Projesi, Termik santraller, Ereğli gemi tersaneleri sorunu, 15 bin kapasiteli kısmi yatılı meslek lisesi projesi konuları başta olmak üzere birçok soruna yer verildi.