Slayt Gösterisi

ZTSO PANDEMİ SÜRECİNDE HİZMETLERİNİ ELEKTRONİK ORTAMA TAŞIMAYA DEVAM EDİYOR

Eylül 16, 2020 by yonetici in Slayt Gösterisi with 0 Comments

Türk Ticaret Kanunun 1527’nci maddesinde yapılan yeni düzenlemeler ile anonim şirketlerin genel kurul toplantıları ve limited şirketlerin ortaklar kurulu toplantıları elektronik ortamda yapılabilme imkanı tanınmıştır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir  “Pandemi sürecinde üyelerimizin iş ve işlemlerini kolaylaştırmak üzere devletimizin yapmış olduğu yasal düzenlemeler çerçevesinde hizmetlerimizi elektronik ortama taşmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda sermaye şirketi üyelerimizin (Limited Şirket-Anonim Şirket) pay sahipleri ve/veya temsilcileri toplantılara fiziken gitmelerine gerek kalmaksızın e-GKS’den elektronik imzaları veya mobil imzaları ile istedikleri yerden genel kurula katılabileceklerdir.” dedi.

Ayrıntılı bilgi için https://egk.mkk.com.tr/ adresinden faydalanabilirsiniz.

E-GKS kullanma kılavuzu için tıklayınız.