ZTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI METİN DEMİR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ZONGULDAK İŞ DÜNYASININ BEKLENTİLERİNİ İLETTİ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’ndan video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya video konferans yöntemi ile katılan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir;  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan Batı Karadeniz İlIerini kapsayan (Zonguldak, Karabük,Bartın, Çankırı, Sinop, Kastamonu) bir kalkınma projesi (BAKAP) ilan edilmesini ve bu bölgede Bölge Kalkınma İdaresi kurulmasını; Zonguldak İlinin bir an önce IPARD kapsamına alınarak IPARD teşvik ve desteklerden yararlanmasının sağlanmasını ve İlimizi lojistik anlamda cazip hale getirecek olan; Zonguldak – Filyos sahil yolunun bir an önce tamamlanmasını,  Zonguldak il merkezindeki çevre yollarının tamamlanmasını, Adapazarı-Arifiye-Bartın demiryolu hattındaki çalışmaların hızlandırılmasını talep etti.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile birlikte Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya da katıldı.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA