Genel

ZTSO YÖNETİMİ TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU?NU ZİYARET ETTİ

TOBB BAŞKANI ZİYARETZonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu?nu makamında ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Sağlam, Necmi Abay, İhsan Sabri Karaduman, Hüseyin Demirel ve Taner Külah ile ZTSO Genel Sekreteri Renda Okay Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu?nu TOBB makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Zonguldak?taki gelişmeler hakkında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu?na bilgiler veren ZTSO Başkanı M. Salih Demir, çalışmalarını anlattı. Samimi bir ortamda geçen sohbette geçmiş olsun dileklerini ileten TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, seçimde başarılar diledi.

Görüşme sonrası Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Salih Demir tarafından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu?na madenci heykeli hediye edildi.