ZTSO?DA ?KALP SAĞLIĞININ KORUNMASI? VE ?SAĞLIKLI BESLENME?ANLATILDI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel TOBB ETÜ Hastanesi önderliğinde ?Kalp Sağlığının Korunması? ve ?Sağlıklı Beslenme? konularında eğitim semineri düzenlendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen seminerde Özel TOBB Etü Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tayfun Aybek ?Kalp Sağlığının Korunması? konusunda eğitim verdi. Beslenme-Diyet Uzmanı Çiğdem Bölük Öngüner tarafından ise ?Sağlıklı Beslenme? konulu eğitim verildi.

DSC_0170

Üyelere özel düzenlenen konferansta Özel TOBB Etü Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tayfun Aybek katılımcılara ?Kalp Sağlığının Korunması? ve ?Sağlıklı Beslenme?  gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Özellikle bu seminere daha önce tedavi görmüş olanlar ve tedavi görmek isteyen birçok insan il ve ilçelerden gelerek Doç. Dr. Tayfun Aybek?i dinledi.

DSC_0164

Doç. Dr. Tayfun Aybek, yaptığı yazılı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

?Öncelikli misyonu tıp dünyasındaki değişim ve gelişmelere hızla adapte olarak ülkemizin sağlık sektörünün kalkınma sürecine katkıda bulunmak, bu hizmetlerin geniş kesimlere yayılmasını sağlamak amacıyla hizmet veren Özel TOBB ETÜ Hastanesi bu misyonu doğrultusunda kardeş kuruluşları Sanayi ve Ticaret Odalarıyla her türlü işbirliği yapmaya, seminer ve konferanslarla gerek üyelerimizi gerekse de o bölgede ki insanlarımızın bilgilendirilmesi için her türlü katkı ve işbirliği yapmaya hazırdır. Kalp Sağlığı alanındaki Yenilikler ve Son Teknolojik Gelişmeler konulu eğitim semineri & Beslenme ve Diyet Uzmanımız tarafından Sağlıklı Beslenme konulu eğitim semineri düzenliyoruz. Seminerimize Sanayi odası üye ve yöneticileri, Ticaret odası üye ve yöneticileri ( Tüm TOBB Üyeleri ), Hastane Yöneticileri, Doktorlar, Gazeteciler, Şehrin önde gelenleri olmak üzere halka açık olarak düzenlenmektedir.?