BAŞKANIMIZ SALİH DEMİR, KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 4 yıl boyunca görev yapacak olan yeni yönetiminin belirlendiği 69.Genel Kurulu’nda, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçildi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Lütfiye Zilan Cenk ise Konsey Yedek Üyeliğine seçildi.

Türkiye genelindeki 365 oda ve borsadan toplam bin 734 delegenin katıldığı genel kurulda yapılan seçimde; Toplam 30 kişiden oluşan ve Türkiye’deki tüm delegasyonun oylama yapmasının  ardından TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları    Konsey Üyeliğine seçilen Başkan Demir, “Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan TOBB, bölgelerin kalkınması ve gelişmesinde lokomotif görev üstlenmiş bulunmaktadır. 30 üyeden oluşan konseyin, Türkiye’deki tüm odalardan gelen talepleri görüşüp yönetim kuruluna sunmak, ekonomik raporları ve mevzuat değişikliklerini gözden geçirmek, temsil ettikleri kesimin ekonomik sorunları hakkında incelemeler yapmak, odaların iletişimlerini ve gelişimlerini gözetmek gibi görevleri var. Görev sürem boyunca bölgemizi temsil noktasında üzerime düşeni layıkıyla  yapma gayreti içinde olacağım. İlçemizin ihtiyaçlarını konsey toplantılarında dile getirerek; TOBB ve ülke gündemine girmesi için çalışacağım. Umarım hem bölgemize hem de ülkemize hayırlı olur” dedi.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA