ZTSO’NUN DÜZENLEDİĞİ UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKALARI DAĞITILDI

13/01/2017

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Batı Karadeniz kalkınma Ajansı  ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin sertifika töreni düzenlendi. ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Öztürk, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, BAKKA Strateji Geliştirme ve Programlama Birim Başkanı Mehmet Çetinkaya ve KOSGEB Uzman Yardımcısı Engin Erdem’in katıldığı törende kursiyerlere sertifikaları verildi. Uygulamalı girişimcilik eğitimi kapsamında  başarılı olan 60 kursiyer 32 saatlik eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

ZTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda konuşma yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri  Muharrem Sarıkaya Oda olarak girişimcilik eğitimi programına önem verdiklerini belirterek bu kapsamda son 2 senedir  yaklaşık 360 kursiyere sertifikalarını verdiklerini söyledi. Sarıkaya, ” Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişiminin hızlanması ve rekabet gücünün artması Zonguldak TSO olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu amaç doğrultusunda yapılacak çalışmalarda, girişimcilere her zaman çok ihtiyacımız vardır.Bundan sonra da girişimci adaylarına bu eğitim fırsatını sağlamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.Konuşmanın ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.