Basın Açıklamaları

ODAMIZIN KURULUŞUNUN 100. HİZMET YILINI KUTLUYORUZ

1919 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana ilimizin ve bölgemizin ticaretini geliştirmek ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla üyelerine hizmet veren Odamız bugün 100. Hizmet yılını kutlamaktadır

Bizler ilk günkü heyecanla, bundan önceki yönetimlerin yaptığı gibi Zonguldak için sürekli gelişimin öncüsü olmaya devam ediyoruz. Kuruluşundan bu yana projeleriyle ilimize yön veren odamız 100. Hizmet yılında da çağdaş yönetim anlayışını ve kalite standartlarını benimseyerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Odamızın 100.yılı münasebetiyle başlatmış olduğumuz kitap çalışmamız devam etmektedir. Bu anlamlı yıla özgün bir eser ortaya koyarak 100. Yılımızı ölümsüzleştirmek istiyoruz. Yine başka bir çalışma ile de odamızın kurumsal kimliğini yüz yıllık perspektifle modernize ediyoruz.

100 yılı geride bırakan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı olarak, Odamızın bugüne gelmesinde emeği geçen tüm eski Başkanlarına, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine, personelerine şükranlarımı sunuyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet sağ olanlara sağlık diliyorum. Tören sonrasında Meclis üyelerimizle birlikte ilimiz valisi Sayın Erdoğan Bektaş’ı ziyaret edip kendilerine çiçek takdimimiz olacaktır. Sonbaharda da daha büyük bir organizasyonla odamızın 100. Yıllık geçmişinde emeği geçen ve ilimizin ekonomisine, ticaretine katkı veren üyelerimizle buluşarak kendilerine ödüller vereceğiz. Törenimize katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA