TÜBİTAK MARMARA TEKNOPARK, ZONGULDAK TEKNOPARK, BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI VE ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI GİRİŞİMCİLİK VE KULUÇKA MERKEZİ KURACAK.

Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ferdi Kesikoğlu ile Tübitak Marmara Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Deniz Yayla beraberinde ki bir heyet ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Heyeti, beraberinde Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ile karşılayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, ziyaretlerinden dolayı Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Ferdi Kesikoğlu’na Tübitak Marmara Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Deniz Yayla’ya teşekkür etti.

Deniz Yayla, Marmara Teknopark’ın, Teknoloji Geliştirme ve Serbest Bölge özelliklerine sahip olan tek Teknokent olduğunu belirterek, birikimlerini ve tecrübelerini Zonguldak Teknopark ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile paylaşmaktan ve işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını, Teknoparkların nitelikli girişimci ve nitelikli çalışanlar için çok önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak Teknopark ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile ZTSO bünyesinde Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi kurulmasını hedeflediklerini belirterek Marmara Teknopark’ın desteği ile Zonguldak’tan teknoloji odaklı bir çok firma çıkaracaklarına inandığını söyledi.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA