ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDA YANGIN TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2020 iş planında yer alan risklerinin yönetimi konusunda yapılacak çalışmalar kapsamında Zonguldak Türksan Yangın Güvenlik Firması yetkilileri tarafından oda personeline yangın söndürme tatbikatı uygulaması yaptırıldı.

Türksan Yangın Güvenlik firma yetkilisi Mehmet Özbayram tarafından yönetilen tatbikatta Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ve oda personeli hazır bulundu. Tatbikatta yangından korunma yolları, olası bir yangın anında alınacak tedbirler ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Olası bir yangına hangi açıdan müdahale edileceği, yangın türüne göre( elektrik, mutfak, gaz, vs.) ne ile ve nasıl müdahale edilmesi gerektiği, yangın sonrası soğutma işlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Eğitim ve bilgilendirme sonrasında çalışanların katılımı ile yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA