ZONGULDAK TSO GENİŞLETİLMİŞ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINDA 7256 SAYILI YAPILANDIRMA KANUNU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası genişletilmiş meslek komiteleri toplantısı web üzerinde gerçekleşti. Video Konferans Yöntemi ile gerçekleşen toplantıda, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7256 Sayılı Kanun kapsamında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya’nın moderatörlüğünde, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz’in açılış konuşmaları ile başladı. Sonrasında Vergi Dairesi Grup Müdürü Abdurrahman Kösemen tarafından katılımcılara yönelik bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Grup Müdürü Abdurrahman Kösemen tarafınca İnteraktif Vergi Dairesinden yapılandırmanın nasıl yapılacağına dair uygulama örneği gösterildi. Toplantıya Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri üyeleri katıldı. Katılımcıların soru ve görüşlerinin alınması sonrasında, Yönetim kurulu başkanı Metin Demir’in teşekkür konuşmalarının ardından, toplantı Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya tarafından sonlandırıldı.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak belirli aralıklarla genişletilmiş meslek komiteleri toplantıları düzenliyoruz. Pandemi önlemleri kapsamında bu kez web üzerinden toplanma durumunda kaldık. Bu kapsamda; geçtiğimiz ay yürürlüğe giren bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7256 sayılı kanun ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledik. Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı ile odamız işbirliği ile gerçekleşen bilgilendirme toplantısında üyelerimizin akıllarında kalan soruları yanıtlama fırsatı bulduk. Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve Vergi Dairesi Grup Müdürü Abdurrahman Kösemen’e genişletilmiş meslek komiteleri toplantımıza katılarak üyelerimizi bilgilendirdikleri için teşekkür ederiz. “ dedi.

SİTE İÇİ ARAMA

ONLINE İŞLEM
alt text alt text
KURUMSAL E-POSTA